avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit dizolvarea societatii comerciale la reg. comertului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

dizolvarea societatii comerciale la reg. comertului

Buna ziua.
Am primit o citatie pentru dizolvarea societatii de catre Reg. Cometului pentru ca nu am actualizat datele cu privire la administratorul societatii desi nu s-a schimbat nimic de 17 ani.
Intrebarea mea este: CE SE INTAMPLA CU DATORIILE CATRE FISC in cazul dizolvarii?
Daca se sting, dizolvarea poate fi in avantajul meu. oricum firma merge prost.
Daca raman aceleasi, mai bine trimit actualizarea la reg. com.

multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:28, 3 Martie 2011
daca aveti datorii la stat, nu se radiaza simplu.
vor face cei de la fisc recurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare dizolvare societate gianantina gianantina Buna, dragi colegi! Am fost citata de ORC pentru dizolvare societate si trebuie sa depun intampinare. Daca sunt de acord cu acest lucru cam ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Citatie catre firma pentru dizolvare, help pls! Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)