avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTABIL SEF-ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTABIL SEF-ADMINISTRATOR

pot sa fiu numit si administrator al unui srl daca sunt angajata cu contract de munca contabil sef???
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 23:07, 7 Martie 2011
daca sunteti contabil sef la o societate particulara , puteti fi si administrator al unui srl.
multumesc de raspuns, n-am pus bine intrebarea...este vorba de aceeasi firma ...pot sa fiu si administrator si contabil sef ...?
da
lenuivan a scris:

multumesc de raspuns, n-am pus bine intrebarea...este vorba de aceeasi firma ...pot sa fiu si administrator si contabil sef ...?

Mihail-Mihai a scris:

da

clauza aceasta (ca administratorul poate ocupa si o functie de executie) este doar la SRL cu asociat unic ;) ... la celelalte forme de societati (inclusiv la SRL cu mai multi asociati) legea societatilor comerciale NU permite ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Efectele excluderii unui asociat-administrator din srl maria1860 maria1860 Buna seara, as aprecia un raspuns simplu si concret referitor la \"Efectele excluderii unui asociat-administrator dintr-un SRL\". Odata ce aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)