avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... participare la sedintele asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

participare la sedintele asociatiei de proprietari

Nefiind membru al asociatiei de proprietari pot participa la sedintele adunarii generale a asociatiei.
In ce conditii
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:29, 3 Martie 2011
Daca sunteti proprietar in acel condominiu puteti participa, se discuta probleme care va privesc si pe dv., dar......nu puteti vota, nu puteti fi ales in comitetul executiv.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
elga50, moderator
Daca sunteti proprietar si inca nu sunteti membru al asociatiei, in sensul ca nu ati facut o cerere de aderare la asociatie, aveti raspunsul mai sus .
Dar puteti sa mergeti la sediul asociatiei cu o zi mai devreme si sa inregistrati cererea de adeziune la asociatie sau, daca nu aveti timp, formulati cererea si o prezentati chiar in adunarea generala.
Asa aveti toate drepturile legale, ca obligatii aveti indiferent ca ati aderat sau nu la asociatie, daca sunteti proprietar.

Daca nu sunteti proprietar (nu ati precizat daca sunteti proprietar sau nu), puteti participa la adunarea generala, daca va imputerniceste proprietarul (poate sunteti chirias, ruda a proprietarului, tutore...).

Puteti participa la adunarea generala si daca sunteti invitat de conducerea asociatiei, fara a fi membru, proprietar, chirias, ruda, imputernicit....
Conducerea asociatiei poate invita reprezentanti ai primariei, prefecturii, politiei, ai furnizorilor, ai altor institutii, colaboratori, sponsori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in asociatia de proprietari andreeaene andreeaene buna ziua, m-am mutat de putin timp intrun alt bloc si nu sunt mebru in asociatia de propritari. ce avantaje / dezavantaje am daca devin membru si ce ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)
Membrii comitetului executiv IonutS81 IonutS81 Buna ziua,vreau sa stiu si eu va rog daca este legal ca un membru al comitetului executiv al unei asociatii de propietari sa nu fie propietar in cadrul acelei ... (vezi toată discuția)