avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INFORMATIE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INFORMATIE

AM O FIRMA DE SRVICII AN ITALIA (MA OCUP DE TIPARIREA SI DISTRIBUIREA DE ZIARE,REVISTE SI PLIANTE) SI,DATORITA TAXELOR MARI NU REUSECS SA RIDIC CIFRA DE AFACERI.AS DORI SA STIU DACA DESCHIZAND O FIRMA AN ROMANIA,POT SA LUCREZ NUMAI AN ITALIA SI DACA AN AFARA DE TAXELE DE PLATIT AN ROMANIA,TREBUIE SA PLATESC SI AN ITALIA.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:29, 8 Martie 2011
va puteti muta sediul social in Romania, iar in Italia sa va deschideti un punct de lucru, o sucursala sau orice alta forma de organizare fara personalitate juridica si nu va mai fi nevoie de inchiderea firmei din Italia si deschiderea in Romania
puteti sa lucrati doar in Italia fara probleme....

partea cu taxele nu le stiu...
puteti face firma in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea locatiei firmei din strainatate in romania ClaudiaCondrat ClaudiaCondrat As dori sa stiu daca as putea sa mut o firma din Italia in Romania,ca taxele si impozitele sa le pot plati in Romania,dar ca punct de activitate sa fie in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mini-gmbh in germania cu sediul in romania farc9 farc9 Buna tuturor, momentan am un magazin online in romania si showroom in cluj-napoca in domeniul sportiv. Colaborez in special cu importatori pe romania, dar in ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala bubulina333 bubulina333 Daca imi fac o intreprindere individuala in Romania am voie sa cumpar produse in Italia si sa le vand tot in Italia??Sau e neaparat nevoie sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)