avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... 6 luni termen CEDO raportat la momentul prezent
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

6 luni termen CEDO raportat la momentul prezent

in noiembrie 2010 instanta de recurs la litigii de munca ( CAB) s-a prnuntat in condica... in ianuarie 2011 am xeroxat sentinta civila d recurs care nu se comunica acasa, deci trebuie sa o iau la cunosinta.
pt CEDO cand incep cele 6 luni......de prescriere ? de cad am epuizat caile de atac din tara. sau .. de cand am xerocopiat cu tot cu motivare sentinta - de la recurs.
de fapt cand se termina efectiv recursul in romania? la litigii de munca.
mersi, (acum suntem in 3 martie..2011)

Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:39, 4 Martie 2011
Da, caile extraordinare de atac nu au nicio relevanta in ceea ce priveste momentul de la care incepe sa curga termenul de 6 luni de la pronuntarea instantei de recurs.

In cazul in care prin exercitarea unei cai extraordinare de atac situatia se va rezolva, ceea ce este prea putin probabil, veti putea sa nu va mai judecati la CEDO chiar daca ati sesizat aceasta instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ignat_rodica ignat_rodica unde putem sa ne adresa impotriva unei hotarari judecatoresti devinitiva si irevocabila care a trecut si prin galea extraordinala(contestatie in anulare),care ... (vezi toată discuția)
Cedo privind concedierea alexandru85_gl alexandru85_gl Buna ziua, In 2007 am fost concediat pe o lege care abia in 2014 a fost declarata neconstitutionala, dar eu pierdusem procesul in 2013.Mi-am consumat toate ... (vezi toată discuția)