avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

buna seara.am un credit facut in aprilie 2007 de 10.000 la banca.de anul trecut (2010)din decembrie nu am mai putut sa platesc mi sa comunicat ca am 70 si ceva de zile restanta suma ar fi in jur 850 penalitati.ma tot suna unii de la o firma de recuperare si mi-au trimis si scrisori ca ar decurge la executarea silita. la credit ar mai fi de pus 3600 ron.am incercat sa pun cat am avut dar nu pot ajunge la o intelegere cu banca,si mai nou mi-a zis ca imi da creditul mai departe.astept si eu un sfat,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim87 , utilizator 20:13, 3 Martie 2011
incercati sa ajungeti la o intelegere privind plata. evitati pe cat posibil sa ajungeti la executare silita, mai ales daca aveti bunuri sau salariu. prin executare silita suma se mareste cu cheltuieli de judecata , de executare, etc
dar pt o suma asa mica se poate ajunge la asa ceva.in contractul de credit nu am pus garantie a fost facut pt nevoi personale.eu am incercat sa le spun sa ma mai lase pana pe 21 martie si nu vor oare credeti ca inainteaza asa repede?
chiar daca cedeaza creanta unei firme de recuperare si cu acestia puteti ajunge la intelegere privind plata datoriei. nu veti mai putea plati in rate mai mici , cum plateati la banca. daca platiti dupa cum va intelegeti, va fi ok, nici ei nu sunt dornici sa apeleze la executor.
cred ca si banca va va astepta pana pe 21. nu e o regula, dar in general cam asteapta 90 de zile pana sa declare creditul scadent anticipat
tocmai asta ziceam si eu cunosc persoane care au intarziat aproape un an si nu li sa intamplat nimik. bn eu nu vreau sa se ajunga aici dar ma cam sperie chestia cu ,, executare silita,,.va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca rafaelo_rafael rafaelo_rafael Buna ziua , ce se poate intampla daca nu am mai platit rata la banca de un an aproximativ? ei m-au tot sunat dar nu am avut posibilitateasa mai platesc si au ... (vezi toată discuția)
Cum pot amana o executare silita ? mihai2010 mihai2010 Am si eu o intrebare. Daca am contractat un credit de nevoi personale , pe persoana fizica , cu ipoteca asupra unui imobil, si ulterior am facut o refinantare ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am credit bancar, la care s-ar putea sa ajung la o restanta de 90 zile sau sa o depasesc. Creditul nu are gaj. Cum se face, sau care sunt pasii , ... (vezi toată discuția)