avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale judecata firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

judecata firma

In ianuarie am comandat ceva produse. Am primit o chitanta pe care scrie "avans nume produs" si promisiunea verbala ca in max o sapt am produsele. Peste 2 sapt mi-a mai cerut un avans cum ca a doua zi va livra produsele. Sunt la al 36-lea "maine". La fiecare "maine" mai primeam un discount din suma ramasa de plata doar sa mai astept o zi. La ultimele promisiuni mi s-a spus ca nu va trebui sa platesc restul doar sa mai astept 2 zile. Au trecut 10 zile de atunci, cu aproape 20 de "la ora X venim", inainte cu 5 min de ora X primeam "maine" fiindca e tarziu.

Pot face ceva avand acele chitante? Azi mi-a promis ca daca nu poate livra maine, imi va da avansul inapoi. Dar in acele 2 luni el s-a folosit de banii mei, eu am asteptat acele produse de care chiar am nevoie, putand sa comand intre timp de la altii.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:04, 3 Martie 2011
juridic vorbind, aveti posibilitatea sa solicitati returnarea sumei de bani.procedura ar fi una destul de complicata atata ca intindere in timp cat si a sumei mici ca si o posibila despagubire aferenta valorii achitate pana in prezent.Dar daca doriti, se poate.
Cereti suma inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ? lenovo lenovo Buna ziua. Problema mea sta dupa cum scrie si in titlu, in recuperarea unei sume, platite in avans, unui depozite de materiale de constructii pt o marfa ce nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare comanda marfa ameliee ameliee Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - in timpul unui targ de produse desfasurat la Romexpo am platit unei firme un avans pentru niste aparate; ulterior, ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)