am gasit un anunt intr-un ziar ca angajeaza agent publicitar.am vb cu ei la tel am fost la interviu.acolo mi s-a spus ce au avut de spus si ua zis ca trebuie sa incheiem un contract si am facut un contract de colaborare-prestare servicii, in care se stipuleaza intre cn s-a incheiat, adica intre mine si societatea aceea dar nu am vazut nici un n ume trecut k administrator la acea firma doar este trecut firma.Printre altele se mai precizeaza si in alte art ca voi primi o masina , dacia logan dupa 25 zile de la data semnarii contractului.iar la olbigatiile mele se spune ca trebuie sa pltesc casco la cea masina 2 ani dupa care v-a ramane in posesia mea pe cheltuielile mele.Dar mi s-a zis ca trebuie sa platesc acea suma de bani pt casco inainte de a primi masina si sa platesc intr-un cont dat de ei suma de 860 lei pt casaco si apoi imi v-a vira masina...as vrea sa stiu daca pot sa virez acei bani intr-un fel incat sa nu-i foloseasca si sa astept acele 25 de zile sa vad dk imi vor trimite masina asa cum se prevede in contract si dk nu sa imi i-au banii inapoi.si la urma era semnant de ecea persoana , trecut numele firmei si stampila doar atat nu un nume de administrator.
nu este ceva prea curat in acel contract.eu personal nu as remite absolut nicio suma de bani.Iar ideea ca trebuie platit CASCO in avans, sa fim seriosi.cititi cu atentie si celelalte clauze si veti remarca si alte surprize. de ex, in ce conditii se poate rezilia acel contract?
Asa cum prezentati situatia, reiese ca este vorba de o inselatorie. Verificati societatea la Registrul Comertului. Nu exista contract in care sa nu fie trecute datele firmei, CUI, datele reprezentantului legal, etc. Iar faptul ca vor bani inainte de a vedea masina....Atentie mare.
Dauna totala
alexutu
Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco
nykylaura
Buna ziua.In luna august am avut un eveniment auto cu dauna totala .Firma de casco m-a despagubit cu suma de catalog a masinii(renault megane 2008) adica 8902 ... (vezi toată discuția)