am si eu o nelamurire,am fost achitata pe fond ,pe motiv ca nu a existat fapta,dupa lungi procese la Curtea de Apel procesul a luat o intorsatura spectaculoasa,magistratii Curtii m-au condamnat la inchisoare 3 ani,procurorul neaducand absolut nici o proba noua decat ceea ce era in rechizitoriu.Este posibil asa ceva ,dupa achitare sa dea condamnara fara absolut nici o proba?!!! Un magistrat m-a achitat nu un no name......,mai am vreo sansa la Inalta Curte daca am o aparare puternica?
Nu trebuie sa fie probe noi neaparat sa aveti o solutie contrara... Se intampla ca in apel judecatorii sa aiba o alta viziune asupra probelor din urmarire si din cercetarea fondului. Aveti sanse la recurs. Daca un judecator a considerat ca fapta nu exista sau ca sunt dubii se mai poate repeta asta
Da, cu o aparare foarte puternica aveti sanse.
Trebuie analizata de avocat hotararea instantei de apel si combatuta cu contra argumente.
Va avea mult de lucru avocatul la cazul dvs.
Ar fi recomandabil sa va angajati un avocat care sa aiba timp...
Stie cineva ?
gigelas
Stie cineva,cumva,o speta (jurisprudenta) in ceea ce priveste represiunea nedreapta si cercetarea abuziva,cu tragerea la raspundere a faptuitorilor ?
Va ... (vezi toată discuția)