avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie teren in baza unei Dispozitii a PMB
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie teren in baza unei Dispozitii a PMB

Problema mea?
In baza unei Dispozitii emise de catre PMB din 16.11.2006 s-a dispus punerea in posesie a subsemnatului, precum si a mamei si fratelui meu - recunoscandu-se calitatea de mostenitori indreptatiti la retrocedarea respectivului teren in suprafata de 175 mp.
Dispozitia a fost emisa pe data de 16.11.2006
Apoi in data de 7.12. 2006 Administratia Fondului Imobiliar prin serviciul fond locativ imi transmite o adresa prin care imi comunica ca nu poate duce la indeplinre Dispozitia emisa de catre PMB, deoarece terenul care face obiectul retrocedari nu se afla in administrarea C.G.M.B - A.F.I - deoarece se afla in incinta imprejmuita a unei Scoli din sectorul 4.
Mentionez ca in cadrul Dispozitiei emise de catre PMB s-a specificat faptul ca terenul se afla in incinta imprejmuita a scolii respective si este liber de constructii definitive. Daca tot s-a facut referirea la pozitia si amplasamentul terenului si toate servicile si-au pus vizele - de ce nu se poate duce la indeplinire prezenta dispozitie?
In administrarea cui se afla acel teren, mai bine spus acea bucata de teren?
Cum pot obliga organele de drept la indeplinirea acestei Dispozitii?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:55, 3 Martie 2011
Prin proces. Promovati o actiune avand ca obiect obligatia de a face. Angajati un avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren tergiversata monamour monamour Buna ziua, Speta mea este urmatoarea: La sfarsitul anului [b]2006[/b] am primit o dispozitie semnata de primarul de atunci, onor Adriean Videanu care, in ... (vezi toată discuția)
Certificat calitate mostenitor - legea 10 ktistai ktistai Buna ziua, Am un dosar pe legea 10 la ANRP. Dupa ce au analizat dosarul, cei de la ANRP, au ajuns la concluzia ca dispozitia emisa de catre PMB este eronata, ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate vali2006 vali2006 Am si eu o nelamurire in privinta legii retrocedarii terenurilor. Va rog, daca se poate sa-mi oferiti informatii lamuritoare cu privire la aceasta lege. Va ... (vezi toată discuția)