avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... retragere de la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

retragere de la masa credala

imi puteti spune daca ma pot retrage de la masa credala a unui debitor aflat in insolventa
de fapt situatia e urmatoarea - a existat un credit pe societate la o banca la care eu garantasem cu propria casa. banca s-a inscris initial la masa credala iar ulerior mi-a facut un contract de cesiune de creanta la valoarea creditului declarat scadent, eu am achitat integral creditul si acum am devenit creditorul societatii in insolventa insa nu vreau sa ma inscriu la masa credala ci dimpotriva sa ma retrag

multumesc
Cel mai recent răspuns: marict , utilizator 15:42, 4 Martie 2011
sunteti asociat sau administrator in societatea debitoare in insolventa ???
faceti cerere si va retrageti.
nu, sunt mama asociatului unic si am fost garant ipotecar in cadrul contractului de credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa cu participare banca-garantie imobiliara marict marict buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema am cumpararat la un moment dat un bun pe baza de factura fara termen de plata pe ea ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Creditor banca la firma in insolventa helmuth helmuth buna ziua firma mea este in insolventa cu plan de reorganizare respectat in intregime pana la momentul actual .Printre creditori banca i ... (vezi toată discuția)