avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare termoficare - cerc vicios
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare termoficare - cerc vicios

debransarea legala de la sistemul centralizat se face numai cu acordul CET-lui?
Am aprobarea asociatiei de proprietari, semnatura vecinilor
si adeverinta de la asociatie prin care se arata ca nu locuiesc permanent acolo.
CET-ul Rm Valcea invoca o hotarare locala " H.G. nr. 381/2008 "Termoficare 2006-2015, Caldura si Confort", Consiliul Local al Municipiului Rm Valcea aprobat prin H.C.L. nr 205/53 31.07.2008, reactualizata prin H.C.L. nr. 141/ 27.05.2010"
Poate o lege locala sa fie mai puternica decat o lege la nivel national, Legea 325/2006 -Legea debransarii

Am facut o adresa la primarie. Primaria mi-a trimis-o la gospodarirea locala. Aceasta imi raspunde ca nu se poate fara Acordul CET-lui.
Deci, cercul vicios, ma intoarce la CET.
Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 12:45, 5 Martie 2011
locuiesc in alta parte, la bloc stau maxim cateva zile pe luna
Daca a-ti fi locuit la casa, eu cred ca nici nu va gandea-ti sa lasati instalatia interioara fara sursa de incalzire pentru ca ar fi inghetat apa in ea si a-ti fi fluierat a paguba. La bloc nu ingheata pentru ca de la vecini ceva, ceva caldura mai profitati si dvs. Era mai corect daca a-ti fi pastrat caloriferele cu repartitoarele puse pe * (steluta). Oricum, ve-ti plati cota pe comun acum degeaba.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectarea de la sistemul centralizat de incalzire MARIA KISS MARIA KISS CE URMARI POATE AVEA UN LOCATAR DACA SE DEBRANSEAZA FARA APROBAREA CET DE LA SISTEMUL DE TERMOFICARE,INTRUCAT SISTEMUL DE APROBARE PREVEDE REECHILIBRAREA ... (vezi toată discuția)
Furnizorul si asociatia de locatari ContSters205948 ContSters205948 NU mai inteleg legile astea din ROMANIA. NU am posibilitatea sa platesc din luna noiembrie cind se ... (vezi toată discuția)
Debransare fara acord vecin rau intentionat adelai adelai Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori! Pe scurt va expun situatia cum a decurs: Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)