avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotararea definitiva - se poate redeschide actiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotararea definitiva - se poate redeschide actiunea?

In urma decesului parintilor am deschis succesiunea. S-au urmat pasii firesti si a ramas in pronuntare. In luna Octombrie am primit hotararea definitiva cum ca trebuie sa achit o suma surorii mele, c/val a jumatate din apartamentul lasat mostenire. Expertul judiciar care a venit sa evalueze casa a pus o suma imensa si nu a tinut cont ca apartamentul a fost renovat in totalitate dupa moartea tatalui si nu a scazut cheltuielile mele pentru renovare. In perioada in care au avut loc eceste evenimente (evaluarea, hotararea definitiva, etc. ) eu nu am fost in tara (delegatie de serviciu) si nu am putut sa ma incadrez in termenul maxim de 30 de zile de a ataca sau contesta hotararea .
Intrebarea mea este daca pot relua actiunea si cum pot sa atac evaluarea , care nu mi-a fost adusa la cunostinta inainte de a fi data in instanta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:15, 4 Martie 2011
crec ca cel mai bine ar fi sa consultati un avocat.consider ca daca ati avea documente ceva de la renovari s ar putea redeschiderea pentru revizuire si apoi ceruta o contraexpertiza
Puteti face o cerere de repunere in termenul de recurs si daca se aproba, dosarul " se reia".
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. definitivă menoin menoin În temeiul art.411 alin.1 pct.2 Noul Cod de procedură civilă: Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. Definitivă. Ce inseamna de ... (vezi toată discuția)
Reductiunea liberalitatilor excesive corbumihai77 corbumihai77 Buna ziua. Am o nelamurire, care consta inurmatoarele. Suntem 2 frati, eu avand si testamentul (fiind legatar universal).Fratele m-a actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Anulare hot. jud. definitiva gabid70 gabid70 Buna ziua. Spuneti-mi va rog cum pot anula o hot. jud. definitiva data de Curtea de Apel - Ploiesti si, cum pot face o sesizare impotriva judecatorului care ... (vezi toată discuția)