avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza contabila si expertiza tehnica - acuzat de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza contabila si expertiza tehnica - acuzat de evaziune fiscala

as dori si eu sa stiu daca esti acuzat de evaziune fiscala , in ce etapa a procesului se face expertizele si mai ales daca esti arestat pentru presupusa evaziune ficala si nici dupa 2 ani nu sa facut expertizele
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 12:25, 5 Martie 2011
Expertizele se dispun si se realizeaza in faza de urmarire penala, pentru adunare probe pentru stabilirea vinovatiei. Ele se pot reface sau pot fi dispuse altele in faza de cercetare judecatoreasca, daca se ajunge la trimiterea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Restituire dosar de la parchet la politie ContSters75393 ContSters75393 Un dosar penal trimis de politie in baza art. 181 CP la parchet este restituit la politie ptr a se reface dosarul in baza la ce se poate cere refacere ... (vezi toată discuția)
Probe? grecul grecul Buna seara! In cursul cercetarii judecatoresti, se poate reitera cererea de proba care a fost initial respinsa? (vezi toată discuția)