avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am semnat citatia venita pentru sot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am semnat citatia venita pentru sot

Buna ziua.sotul meu lucreaza in strainatate si a primit o citatie sa se prezinte la un post de politie, in calitate de invinuit.eu nu am vrut sa semnez pentru ca scrie pe citatie "in caz de neprezentare vi se vor aplica sanctiunile...(amenda intre 250/5000lei) sau se va emite mandat de aducere."Politaiul care a adus citatia a spus ca nu e nici o problema daca semnez, amenda se da doar daca il gaseste pe sot acasa si nu vrea sa se prezinte si a insistat sa semnez ca sa nu mai umble pe drumuri, ba mai mult a facut si un proces verbal pe care lam semnat si scria ca ma gasit pe mine acasa, si declar ca sotul lucreaza in strainatate si nu stiu cand vine in tara.asta a fost tot.Oare am incurcat treburile cu ceva pentru ca am semnat?Poate sa dea amenda sotului daca nu se prezinta?
Cel mai recent răspuns: paulcostel , utilizator 12:19, 5 Martie 2011
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Te poate judeca in lipsa fara sa iti trimita o instiintare acasa sa te prezinti la tribunal cristipaun cristipaun Te poate judeca in lipsa pentru o fapta de frauda informatica fara sa iti trimita o instiintare acasa sa te prezinti la tribunal sau la politie ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Art.198 c.pr.pen Ana20o9 Ana20o9 Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai ... (vezi toată discuția)
Invitatie/citatie ajunsa tarziu la destinatar Danutz9 Danutz9 In data de 24.07.2009 la in jurul orei 11.00 soacra si cumnatul ua primit, prin intermediul postasului din sat, o invitatie/citatie de la postul de politie ... (vezi toată discuția)