avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... se poate ceda PFA taxi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

se poate ceda PFA taxi?

va rog ,ajutati-ma si pe mine in legatura cu un PFA.....sotul meu se chinui de ceva timp sa obtine o licenta de taximetrist,fara nici un rezultat favorabil...de curand a gasit prin cunostinte un domn care are PFA prin care a obtinut licenta de taximetrie..acum dansul este dispus sa cedeze PFA-ul cu tot cu licenta...si abia acum incep problemele nu stim daca se poate asa ceva si daca se poate cum se procedeaza? Aaa,si cam cat ar costa?
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
adinadan, utilizator
Cel mai recent răspuns: division7even , utilizator 21:29, 4 Decembrie 2011
Aveti dreptate . M-am exprimat gresit. Persoana fizica care este si Pfa dpv al exercitarii activitatii de taximetrie. Dar, in functie de persoana cui raspundeti, incercati si o exprimare mai practica nu numai juridica.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
sebirelli, utilizator
Din moment ce am incercat din primul clipa sa ridic ceata si s-a continuat cu ironii ce sa fac...trebuie sa admit ca limba romana este de vina. Eu consider ca aici toata lumea are de invatat si e pacat sa ne irosim in contre inutile.
Buna seara! Urmaresc subiectul de ceva timp! Care este concluzia care se trage?S-a reusit transferul de pe numele vechiului PFA pe noul 'propietar'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o licenta de taxi daca este pfa? StingaciuF StingaciuF Buna seara!Avem si noi o dilema.Vrem sa cumparam o licenta de taxi de la un vecin insa licenta este pfa.Este posibila cumpararea?Si cum se procedeaza?Ce acte ... (vezi toată discuția)
Schimbare p.f.a in s.r.l posibil? vanzare autorizatie taxi posibila? pateugabi pateugabi cum se poate vinde un pf-u in cazul meu autorizatie taxi. sau daca se poate transforma in s.c. sau altceva care se poate vinde (vezi toată discuția)
Licenta taxi 1964 1964 Buna ziua Sotul meu, are SOCIETATE DE TAXI cu 3 licente +3 masini. Intrebarea mea este urmatoarea? Vrea sa dea 2 licente +2 masini altei societati de taxi ... (vezi toată discuția)