Am avut concediul medical in ianuarie, februarie,martie 2009. Nu am solicitat recuperarea banilor si am procedat la compensarea sumei cu CCi de platit la casa de sanatate. Odata cu D112, suma ramasa de recuperat, 1700ron, nu o mai pot compensa. Intrebarea mea este daca acum mai pot cere recuperarea sumei de 1700ron de la Casa de Sanatate, in conditiile in care nu am depus declaratia inventar.
Am primit o instiintare care suna cam in felul urmator
INSTIINTARE,
Conducerea societatii, reprezentata prin...,va solicita clarificarea situatiei vizand contributiile fond concedii medicale aferent perioadei ...,2009 in suma de ..., lei pentru care nu ati depus cerere de solicitare la CAS in timp legal, pentru a se putea recupera suma si conform legislatiei in vigoare suma mai sus mentionata nu poate fii recuperata prin compensare....,Prin prezenta, va solicit clarificarea in termen de .., zile de la primirea prezentei, altfel suma va deveni imputabila, intrucat aceasta responsabilitate era in sarcina dvs...,
MA POATE AJUTA CINEVA SA FORMULEZ UN RASPUNS?
Cum inca nu e clara situatia, puteti sa-i raspundeti chiar asa, ca nu e clara! Folositi ce v-a spus @lucian_ si povestiti-i ca ati recuperat pana acum in baza art. ... , alin. ... din OG nr. ...,
Poate altcineva are alta opinie.
Cum recuperez
elena138
Buna seara!
Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009?
CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)