avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte Anulare Punere in Posesie de la Primarie Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte Anulare Punere in Posesie de la Primarie Legea 10

Am o casa de 9 camere demisol,hoch-parter,etaj pod locuibil si un living constructie usoara de 40 mp suprafata locuibila 290 mp2.In 2002 Primarul de atunci i-a pus in posesesie pe asa zisi proprietari care aveau o casa in fata de 40 mp2 cu wc in curte.Din anul 1943-45 acestia au parasit casa lasand-o sa revina terenul si casa in proprietatea staului.Mentionez ca terenul are in jur de 350 mp2 in 1952 casa sa demolat din cauza ca era in stare foarte proasta si a fost construita actuala casa .Mai mentionez ca asa-zisi proprietari au intrat in posesie cu o chitanta de mana in care se achitase un avans pentru casa de 50 mp2.Mentionez ca pana in 2002 li s-a respins dosarul de retrocedare ,iar in 2002 a fost aprobat .Mentionez ca a fost parasita casa ,nu au fost evacuati.Ce acte imi trebuiesc pentru anularea punere in posesie de catre primarul de atunci.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: FlorescuFlorin , utilizator 16:52, 7 Martie 2011
apreciez ca si dv frebuie sa aveti niste acte ca in caz de comparare a titlurilor sa se stabileasca valabilitatea or la ale dv or ale fostii proprietari.Oricum e greu de crezut ca acea Comisie Dpt Aplicarea Legii 10 sa fii gresit.
Asa zisul titlul de proprietate fiind o chitanta pentru un avans a fost pentru o casa care acestia au parasit-o iar acesta fiind demolata.Nu numai ca pana in anul 2002 au fost respinse toate cererile de retrocedare pentru aceasta casa.Dar acestia nebenificind nici de despagubiri materiale deoarece apare ca terenul si casa fiind parasita pentru neplata taxelor.Las la aprecierea dumneavoastra daca imi puteti da un sfat ca sa scap de aceste persoane .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in obtinerea cadastrului - uzucapiune prin unirea posesiilor j_j_j j_j_j Buna ziua, Va expun problema mea in speranta ca imi veti oferi niste idei de a actiona. Problema: detin o casa pe care doresc sa o vand dar nu ii pot ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)
Retinere ilegala de acte popescuisabelaangela popescuisabelaangela Buna ziua ! in urma decesului tatalui meu ,fiind unica mostenitoare a lui ,am cerut actul de deces, actele masini ... care erau in posesesia verului meu. Nu a ... (vezi toată discuția)