Buna ziua!Acum 8 ani bunicul a vindut o masina unor tineri a fost facut un act de mina .Anterior vinzarii bunicul a ramas fara talon fiindu-i ridicat de politie. Tinerii nu au mai venit sa se continue actele si bunicul a murit.Masina a fost radiata de pe numele lui dar acum tinerii vor sa o radieze si ei dar la politie la radieri li se spune ca nu se poate deoarece nu au talonul masinii.ce putem face noi ca nepoti in acest caz?
Nu e problema dvs. pentru ca s-au schimbat proprietarii masinii in urma acelei vanzari. Cumparatorii vor solicita un duplicat de pe talon daca mai au nevoie sau vor cere instantei sa radieze masina .Nu puteti face nimoic dvs ,oricum pentru ca masina nu mai era in patrimoniul bunicului la data mortii lui ,pentru a o trece in certificatul de mostenitor..
Radiere masina
viorel33
Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
djxx
buna ziua. as avea si eu o intrebare.
as dori sa radiez o masina de la primarie dar nu stiu cum ptr ca am pierdut contractul de vanzare-cumparare si nu mai ... (vezi toată discuția)