avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta in apartament in coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta in apartament in coproprietate

Am 50% din proprietate din o apartament (prin hotarirea judecatoresta, confirmata ed irevocabile), de la care am fost inchis afara de 15 lune de fosta concubina mea. Ea are si ea 50% din coproprietate, si cred ca acum a pus o prietena iei in apartament respectiv.
Doresc sa locuiest in apartament respectiv, unde am si toati bunuruli mei (sper).
M-a fost sugerit sa m-a duc la Politia pentru a obtine de intrare in apartament.
Intrebare:
- trebuie sa scriu la fosta concubina si cer cheile si acces la apartement, si numa dupa asto ma duc la Politia si fac plingere, si ce fel de scrisoare trebuie sa scriu?
- dac aclo locuieste o prietena de fosta concubina, are drept sa remane acolo
sau Politia da un termene de iesire?
Merci, cre scuze dac am scris gresit, dar sunt Italiano
Cel mai recent răspuns: Giuliano Piccoli , utilizator 17:20, 5 Martie 2011
Da, ati deschis mai multe topic-uri, le-am citit si combinat.
Da , sunteti proprietar, felicitari!
D-na foloseste abuziv partea dvs.!Mergeti la politia in competenta careia se afla apartamentul cu hotararea si cereti ajutor. Daca nu se rezolva, mergeti in instanta si cereti inclusiv daune pentru lipsa de folosinta( civil), tulburare de posesie(penal).
Succes!
MERCI DOMNA AVOCAT, MERCI
D.NA AVOCAT, M-A SCUZATI CA REVIN.
TOT CE ESTE INAUNTRO IN APARTAMENTUL RESPECTIVO, ESTE AL MEU: IEU AVEO IN FOLOSINTA APARTAMENTUL DE 10 ANI DE ZILE INAINTE SE EL CUMPARAM IMPREUNA CU CONCUBINA.
CONCUBINA ARE CU MINE PERETI, APARTAMENT CA LOCUINTA, DAR PAT, BUCATARIA, BIROU, TELEVISORI, MASINA DE SPALAT, FRIGO, ECC. ECC. SI HAINELE MELE, TOT ESTE AL MEU CA AM LOCUIT ACOLO DE 15 ANI.
DAC INTRU, SI PRIETENA EA ESTE ACOLO, CINE DOARME IN PAT? AMBEDOI, CINE FACE DE MANCARE, AMBEDOI, SI FACE DE MANCARE FOLOSENDOSE DE ARAGAS, ECC, MELE, SI FARFURIE SI OALE?
TREBUIE SA NE CULCAM IMPREUNA ATUNC.
SAU, SI IEU DAU VOIE LA O PERSONAJ INTERLOP SA DOARMA ACOLO?
CE SFAT PUTETI SA M-A DATI? STIU CA ESTE PUTIN LEGAL INTREBAREA ASTA, DAR, NU STIU CE SA FAC.
MERCI DIN NOU
Giuliano Piccoli a scris:

D.NA AVOCAT, M-A SCUZATI CA REVIN.
TOT CE ESTE INAUNTRO IN APARTAMENTUL RESPECTIVO, ESTE AL MEU: IEU AVEO IN FOLOSINTA APARTAMENTUL DE 10 ANI DE ZILE INAINTE SE EL CUMPARAM IMPREUNA CU CONCUBINA.
CONCUBINA ARE CU MINE PERETI, APARTAMENT CA LOCUINTA, DAR PAT, BUCATARIA, BIROU, TELEVISORI, MASINA DE SPALAT, FRIGO, ECC. ECC. SI HAINELE MELE, TOT ESTE AL MEU CA AM LOCUIT ACOLO DE 15 ANI.
DAC INTRU, SI PRIETENA EA ESTE ACOLO, CINE DOARME IN PAT? AMBEDOI, CINE FACE DE MANCARE, AMBEDOI, SI FACE DE MANCARE FOLOSENDOSE DE ARAGAS, ECC, MELE, SI FARFURIE SI OALE?
TREBUIE SA NE CULCAM IMPREUNA ATUNC.
SAU, SI IEU DAU VOIE LA O PERSONAJ INTERLOP SA DOARMA ACOLO?
CE SFAT PUTETI SA M-A DATI? STIU CA ESTE PUTIN LEGAL INTREBAREA ASTA, DAR, NU STIU CE SA FAC.
MERCI DIN NOU

//////
??
Faceti ce doriti in casa dvs.!...
DA! INTREBAREA PROASTA!!! CER SCUZE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiele de bloc Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli DEJA V-AM DERANJAT CU PROBLEMELE MELE DE CHELTUIELE DE BLOC, DAR, CRED CA NU AM ESPLICAT BINE PROBLEMA RESPECTIV: PRIN HOTARIREA JUDECATOREASCA SUN PROPRIETAR ... (vezi toată discuția)
Recuperarea de cheltuiele de judecata Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Am o sentitnta de la tribunal in care, dupa o proces, fosta concubina mea are datoria sa m-a despagubesca de 4000 de ron de cheltuiele. Domnisoara a raspuns ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc neplatite si mobila ecc. furate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010. IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT ... (vezi toată discuția)