avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impiedicarea instrainarii bunurilor comune inainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impiedicarea instrainarii bunurilor comune inainte de partaj

divortul e in pronuntare (prima instanta).
1.cum pot eu, sotia, impiedica scoaterea bunurilor mobile si imobile, dobandite in timpul casatoriei, din masa partajabila ? (de catre sot)
2.deja un autoturism a fost scos din baza de date de la Finante, fara consimtamantul meu.
3. aceeasi "soarta" o poate avea si un teren? in acte scrie "cumparat de X-sotul, casatorit cu Y-sotie..."

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 5 Martie 2011
terenul nu-l poate vinde fara acordul dvs. in privinta masinii, puteti introduce valoarea ei in masa partajabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare bunuri singurbn singurbn Sunt proprietarul unui autovehicul dobandit inainte de casatorie, insa la care mai platesc rate la banci.V-as ruga sa-mi spuneti daca pot sa-l instrainez ... (vezi toată discuția)
Vanzarea bunurilor comune dintr-o casatorie intrebatorul_g intrebatorul_g am o cunostinta care vrea sa divorteze. In timpul casatoriei s-au cumparat mai multe bunuri printre care si o masina. De curand sotul a vandut masina, care ... (vezi toată discuția)
Partajul judiciar - nuante leslie leslie In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)