avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reclamatie garda financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reclamatie garda financiara

Povestea este urmatoarea: Unui prieten i s-a stricat un electrocasnic in casa. A apelat la un service gasit pe internet...a platit reparatia..au trecut cam doua luni produsul este inca in service, acestia nu sunt de gasit...nici la telefon fix, nici pe mobil. A sunat la ANPC, acestia au zis ca nu se baga pentru ca nu exista factura fiscala pe suma data si sa apeleze la garda financiara. Unde poate face reclamatie, si ce rezultat ar avea reclamatia? Nu mai vrea produs, bani dar macar amenda pentru nesimtire si bani negri(plata facuta fara sa primeasca nimic fiscal la mana).
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:48, 4 Martie 2011
Buna seara ,
Recomandati prietenului aceasta adresa :[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema decontare la plata cu cardul neo320 neo320 Buna ziua, De cateva zile ma tot cert cu un service auto si as dori sa va intreb cum sa procedez in continuare, pt ca fara sa vreau, situatia mi-a devenit ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de garanție? Biglau Biglau Bună ziua. În urma cu un an am cumpărat online un TV de la Altex . Tv mi-a ajuns doar cu certificatul de garantie și fără factura fiscala. Acum, cum tv ... (vezi toată discuția)
Anpc bogdanA2012 bogdanA2012 ANPC Buna ziua, am achizitionat un telefon mobil in data de 10.01.2022, la nici 3 luni de la achizitie am fost nevoit sa il duc in service, deoarece acesta se ... (vezi toată discuția)