avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere, unde si cui ma adresez
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere, unde si cui ma adresez

Avem la bloc la usa de intrare un mecanism pe care azi noapte l-au defectat unii ca sa poata intra in scara. Avem posibilitatea de a vedea pe camere video cine a facut asta, nefiind prima data cind este fortata intrarea in scara. Spuneti-mi ce sa fac eu, presedinta asociatiei sau administratorul si unde sa ne adresam pentru distrugerea acelui mecanism si fortarea intrarii in scara?
E legal sa-i punem poza la avizier?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:06, 5 Martie 2011
banuiesc ca puteti la "cine ii recunoaste ?"
cel mai indicat ar fi sa le faceti plangere la politie.
Pentru a preintampina eventuale situatii neplacute,este de preferat ,sa formulati plangere la care sa atasati eventualele probe inregistrari video,din analiza carora ,
sectia 26 de politie ,functie de interes sa individualizeze si sa dispuna masurile legale impotriva faptuitorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video asociația de proprietari Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am o problemă legata de asociația de proprietari care refuza sa îmi pună la dispoziție imaginile de pe camera video, usa apartamentului a fost ... (vezi toată discuția)
Poți fi amendat de poliție pentru înlăturarea unui afiș ... MariaEli MariaEli Poți fi amendat de poliție pentru înlăturarea unui afiș al poliției locale lipit pe ușa blocului? Menționez că afișul era lipit pe ușa de la intrare ... (vezi toată discuția)
Cineva suna sistematic noaptea la interfon Laura C Laura C buna, v-as ruga daca ma puteti sfatui ce pot face in urmatoarea situatie: de mai bine de o saptamana, aproape noapte de noapte, dar chiar si de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)