Am inceput constructia unei case nu de mult timp. Inainte de aceasta mi-am facut actele pe terenul mostenit de la parintii mei, in urma masuratorii pe care a facut-o topograful a reesit ca in realitate am cu vreo 280 mp mai putin decat in CF. Fiind in criza de timp si nestiind pe atunci mare lucru despre chestiile astea am ascultat sfatul topografului si anume am facut rectificare de suprafata, adica am renuntat la 280 mp printr-o hartie la notar.
Mai tarziu am vazut cat de mult am gresit, deoarece vecina la care banuiesc eu ca ar putea fi acei 280 mp ma dat in judecata pt retrocedare, adica ma acuza ca o parte din terenul ei este folosit de mine. In urma expertizei judecatoresti reiese contrariul, ba din contra ea are cu 500 mp mai mult ca si in CF.
Intrebarea mea este daca as mai avea vreo posibilitate sa imi recuperez cei 280 mp la care am renuntat indiferent daca sunt la ea in curte sau nu.
Dc cumva ar fi la ea cei 280 mp ai mei si iar putea intabula, chiar dc nu are acte pe ei.
Buna ziua !
Sansele de a recupera acea suprafata de teren sunt f. mici in conditiile in care dvs. ati renuntat de buna voie , iar in baza aceastei manifestari de voita neviciata s-a definitivat situatia cadastrala .... In masura in care nici vecina nu are acte pe toata suprafata de teren singura posibilitate a acesteia de a reusi intabularea intregii suprafete este o actiune in instanta (sansele depind de multe aspecte ) ...