Buna ziua,
Ma aflu prima oara in situatia de a raspunde la un interogatoriu,sunt consilier juridic si nu stiu daca raspunsurile la interogatoriu ce mi-a fost inmanat trebuie scrise pe aceeasi foaie primita de la instanta ce poarta semnatura judecatoarei sau pe o foaie separat.
Este un proces intre 2 societati comerciale iar instanta a acceptat proba cu interogatoriu pentru fiecare parte iar eu trebuie sa redactez raspunsurile si nu stiu forma legala.
Va multumesc.
Eu am avut o astfel de situatie; si Judecatoria X a acceptat ca raspunsurile la intrebari sa fie complexe si cu explicatii. La raspunsuri partea care a solicitat "INTEROGATORIUL" atrebuit sa vina cu precizari"". Nu cred ca este obligatoriu sa se raspunda pe aceeasi foaie. Poate sunt raspunsuri cu unele explicatii mai extinse si nu este spatiul suficient de a putea redacta tot raspunsul,,,:O
Pentru fiecare intrebare raspunsul adecvat pe foaia de la judecatorie. Daca raspunsul cere precizari si nu aveti spatiu suficient, atasati la raspunsuri precizarile respective si informati instanta de acest lucru.