avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns la interogatoriu

Buna ziua,
Ma aflu prima oara in situatia de a raspunde la un interogatoriu,sunt consilier juridic si nu stiu daca raspunsurile la interogatoriu ce mi-a fost inmanat trebuie scrise pe aceeasi foaie primita de la instanta ce poarta semnatura judecatoarei sau pe o foaie separat.
Este un proces intre 2 societati comerciale iar instanta a acceptat proba cu interogatoriu pentru fiecare parte iar eu trebuie sa redactez raspunsurile si nu stiu forma legala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 6 Martie 2011
pe aceeasi foaie pe care au fost scrise intrebarile.
pt fiecare intrebare, raspunsul.
la final semnatura administratorului si stampila societatii
Eu am avut o astfel de situatie; si Judecatoria X a acceptat ca raspunsurile la intrebari sa fie complexe si cu explicatii. La raspunsuri partea care a solicitat "INTEROGATORIUL" atrebuit sa vina cu precizari"". Nu cred ca este obligatoriu sa se raspunda pe aceeasi foaie. Poate sunt raspunsuri cu unele explicatii mai extinse si nu este spatiul suficient de a putea redacta tot raspunsul,,,:O
Pentru fiecare intrebare raspunsul adecvat pe foaia de la judecatorie. Daca raspunsul cere precizari si nu aveti spatiu suficient, atasati la raspunsuri precizarile respective si informati instanta de acest lucru.
Va multumesc
Potrivit art. 221 teza I C.proc.civ., raspunsurile la interogator vor fi trecute pe aceeasi foaie cu intrebarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine pune intrebarile din interogatoriu? doru6 doru6 Intrebarile din interogatoriu le pune instanta sau partea care a formulat interogatoriul? Mersi (vezi toată discuția)
Interogatoriu persoana juridica siempreska siempreska Buna! Un angajat a facut contestatie la decizia de sanctionare si a propus interogatoriul paratei (care este o societate comerciala). Cum se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)