avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cat face?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cat face?

Unde pot afla val calculata la dauna totala a unui auto dacia 1305 de 11 ani si 46000 km?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:35, 6 Martie 2011
Putin probabil sa va ia in consideratie cei 46000KM, cand media de calcul este de 165.000:O
calcululse face conf. Anexa 3 la Normele RCA aprobate cu Ord.CSA nr5/2010.
Aveti nevoie de valoarea de nou, care o gasiti la orice asigurator "conservata" in EUR.Valoarea ar fi intre 15 si in cel mai bun caz 25% din valoarea de nou(catalog) la care veti primi 75% +epava.
X-(Deci daca ai mai putin de 15000km/an este "putin probabil" sa se ia in considerare in schimb daca depasesti cu 1 km ti se scade din valoare cu... Lege si la noi...! Dar asta e. Problema mea de fapt este ca cel care mi-a facut masina praf nu are rca si cautam un pret de referinta pt masina.Eu am dat pe ea in urma cu 2 luni 1700 euro. Reiau titlul: cat face?:rtfm:
Va puteti incadra in suma de 1000-1100EUR.In legatura cu km. la bord, la Dacia exista suspiciunea sa se fi "umblat" la contorizare, cand exista o diferenta atat de mare.
Pentru o informare directa/personalizata,voi face/posta o simulare
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
nucu$, utilizator
X-(Ce masina ofera dacia la 2950 euro,si inca noua? Adevarul este ca am auzit de una prin India: Tata.Cred ca la asemenea preturi toata lumea ar avea masini noi.MAGARIE.=D>
Stimabile intrebator-ironic, inainte de a persifla, informati-va cu realitatea zilei:
- pentru autovehiculele care nu se mai fabrica, in mod special modelele vechi Dacia, exista liste de preturi "inghetate" din anul ultim al fabricatiei modelului respectiv, puse la dispozitia asiguratorilor.Iar pretul "de nou" reprezinta pretul la care se comercializa in anul respectiv de fabricatie al masinii, nu cel de azi.
Altfel s-ar lua valoarea de la fier-vechi:-/ Valoarea 2950 este numai pentru varianta standard, fara carosare.Carosata ajunge pe la 5000.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident cu dauna totala auto lucian1234 lucian1234 Am fost lovit in trafic de un domn care a ignorat indicatorul ”OPRIRE”. La fata locului au sosit politia si ambulanta. Eu am fost transportat la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza suma care trebuie sa o primesti la dauna totala? ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa calculez suma pe care trebuie sa o primesc cu polita rca pentru dauna totala. Masina este un volkswagen polo din 2001 (an ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala allexerf allexerf am o masina cumparata pe 29,06,2008, dauna totala, 35558km la bord, cei de la asigurari mi-au calculat un grad de uzura de 32% valoarea de nou a fost de ... (vezi toată discuția)