avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cat face?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cat face?

Unde pot afla val calculata la dauna totala a unui auto dacia 1305 de 11 ani si 46000 km?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:35, 6 Martie 2011
:((Multumesc,oricum carosata a ramas intreaga!Intrebarile, chiar si usor ironice, erau oricum pt informare.La cat face masina nu are rost o judecata; mai mult ar costa avocatul.Amiabil ar fi sfatul meu pt altcineva.Nu intationam sa jignesc: scuze:worthy:
In 2004 cand a incetat productia DACIA un 1450 costa se nou in jur de 3250 euro. La 11 ani vechime valoarea reala la data evenimentului ar fi in jur de 488 euro din care se va scade 25% valoarea epavei , ar mai ramane sa primiti 366 euro + epava masinii avariate. Acestea sunt sumele maxime. Valoarea aceasta ar corespunde valorii de pe piata a acestui autoturism la oara actuala. Mai mult se poate obtie pe ea din vanzarea ca piese de schimb.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Nu va pripiti: valoarea de nou a Daciei 1305 drop side, este calculata prin adaugarea la cei 2950 E (valabil pt. "barca") valoarea caroseriei care variaza de la model la model(erau 3-4 modele de carosare care se comandau de catre client).Caroseriile se considerau dotari si se adaugau cu pretul lor + manopera de montare obtinandu-se pretul de vanzare.Asta aveti de verificat la modul de evaluare facut de asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu dauna totala auto lucian1234 lucian1234 Am fost lovit in trafic de un domn care a ignorat indicatorul ”OPRIRE”. La fata locului au sosit politia si ambulanta. Eu am fost transportat la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza suma care trebuie sa o primesti la dauna totala? ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa calculez suma pe care trebuie sa o primesc cu polita rca pentru dauna totala. Masina este un volkswagen polo din 2001 (an ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala allexerf allexerf am o masina cumparata pe 29,06,2008, dauna totala, 35558km la bord, cei de la asigurari mi-au calculat un grad de uzura de 32% valoarea de nou a fost de ... (vezi toată discuția)