avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic minori

Am si eu o speta,am fost achitat pe fond pt infr de trafic de minori,Curtea de Apel m-a condamnat la 3 ani inchisoare tot pt trafic de minori!in acest dosar exista o singura declaratie olografa,ac. minora avand calit. de martor.Aceasta declara ca in ziua de bla bla ,m-a vazut in apt fratelui meu,unde se ancheta si prelevau amprente cu privire la spargerea apt respectiv!!!! traficul de minori in cazul meu este doar 'vederea la ochi",doar m-a vazut in casa respectiva si atat.Magistratii m-au gasit vinovat pt trafic de minori,e posibil asa ceva,vi se pare firesc!mai avem Inalta Curte,unde sper ca se va face dreptate,nu se poate sta la inchisoare cu forta ,doar ca magistratii vor sa-mi puna sechestru pe bunurile mele!!!!
Cel mai recent răspuns: adelynna , utilizator 22:38, 16 Martie 2011
imi recomanda si mie cineva cateva nume de avocati din bucuresti,care sant specializati pe astfel de inf de trafic de persoane,chiar nu stiu unde sa mai apelez!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare adelynna adelynna am si eu o nelamurire,am fost achitata pe fond ,pe motiv ca nu a existat fapta,dupa lungi procese la Curtea de Apel procesul a luat o intorsatura ... (vezi toată discuția)
Necaz..un nou dosar penal lex64 lex64 am in curtea de apel termen pentru o condamnare cu suspendare de 3 ani. necazul m a lovit iarasi. in urma unor divergente,aspecte de tradari intime,concubina ... (vezi toată discuția)
Drepturile intimatului Dumitru-George Dumitru-George -Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un ... (vezi toată discuția)