avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM FOST TORTURAT NEVINOVAT DE ORGANELE DE POLITIE DIN ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM FOST TORTURAT NEVINOVAT DE ORGANELE DE POLITIE DIN HUNEDOARA

=D> JUSTITIARUL DE HUNEDOARA
In urma batailor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe piciare si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI ,mi sa rupt femurul am fost operat si mi sa pus o tija,mia cazut parul din cap,am probleme cu ficatul si cu stomacul,am suferinte fizice in ziua de azi,credeti ca este normal sa stai nevinovat la puscarie si nici un politist nici un procuror si nici un judecator sa nu fie arestat? [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 19:50, 6 Martie 2011
1-Linkul mentionat nu se deschide
2-Daca detineti probe temeinice care sa ateste prejudiciile suferite si ca acestea au fost produse in perioada de retinere ,aveti dreptul legal sa sesizati oficial procurorul general al Romaniei

In urma batailor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe piciare si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI

Este incredibil ce relatati dumneavoastra.Nu pot sa cred ca ati trecut prin astfel de torturi.Eu nu am mai auzit despre asemenea metode,(dar ma rog...) cum de nu ati anuntat familia intr-un fel sau altul?.
Domnule in ce an ati fost supus la un asemenea supliciu?Verificati va rog linkul pe care il mentionati,altfel nu putem sa va spunem mare lucru....oricum,repet este incredibil..
=D> VA ROG SA CAUTATI PE GOOGLE CU NUMELE VILI RUPA SAU SA SCRIETI UN HUNEDOREAN A FOST TORTURAT DE ORGANELE DE POLITIE. TEL.0721758747 [ link extern ] / .
=D> IN ANUL 1998 MI SAU INTAMPLAT,AM FOST LA CEDO,SI ACUM DUPA CE MI SA DAT DREPTATE,AU TRECUT 12 ANI ,MI SA SPUS CA NU RASPUND PENAL PENTRU CA SAU PRESCRIS FAPTELE,ESTE GREU SA DUCI UN RAZBOI IMPOTRIVA INTERLOPILOR CU LEGITIMATII DE LA STAT,ACUM EU NU MAI AM NICI UN SPRIJIN ,PENTRU CA COMANDANTUL DE POLITIE MIA INTERZIS SA MUNCESC ,AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU IMPUSCAT DACA NU TAC ,CE CREDETI CA AR TREBUI SA FAC EU ACUM CAND NU MI SA DAT VOIE SA AM SI EU O FAMILIE.
Acum va inteleg mult mai bine,si credeti-ma ca-mi pare rau pentru ceea ce vi se intimpla.Dupa cum vad eu din cele relatate de dvs.nu aveti prea multe optiuni.Nu luati in deridere parerea mea,dar in situatia aceasta,eu m-as gindi serios la un alt oras de resedinta.Ar putea fi un nou inceput.
P.S.
Americanii,pleaca de pe o coasta pe alta,nu numai dintr-un oras in altul.
Eu,asa as face,dar numai dvs.stiti ce anume va este mai avantajos...

Alte discuții în legătură

Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna ziua! La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu ... (vezi toată discuția)
Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ''toata lumea stie cum e politia''! victimapolitie victimapolitie Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist... A venit nervos la mine si mi-a zis \\\\\\\\"ma faci corupt?\\\\\\\\" eu nu l-am facut ... (vezi toată discuția)
Poate fi o fapta prescrisa daca plangerea a fost depusa in ultima zi? alinaiamandache alinaiamandache Buna ziua, Vroiam sa cer anumite pareri legate de cazul meu.Povestea pe scurt e ca in urma unei vizite la un restaurant Mcdonalds m am ales cu buricul ... (vezi toată discuția)