avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM FOST TORTURAT NEVINOVAT DE ORGANELE DE POLITIE DIN ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM FOST TORTURAT NEVINOVAT DE ORGANELE DE POLITIE DIN HUNEDOARA

=D> JUSTITIARUL DE HUNEDOARA
In urma batailor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe piciare si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI ,mi sa rupt femurul am fost operat si mi sa pus o tija,mia cazut parul din cap,am probleme cu ficatul si cu stomacul,am suferinte fizice in ziua de azi,credeti ca este normal sa stai nevinovat la puscarie si nici un politist nici un procuror si nici un judecator sa nu fie arestat? [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 19:50, 6 Martie 2011
=D> EU AM PE 30 MARTIE REVIZUIREA DOSARULUI ,DUPA 12 ANI,LA TRIBUNAL DEVA,SI AM NEVOIE DE UN AVOCAT CURAJOS.
Am inteles,si ati facut foarte bine ca v-ati adresat acestui site.Cu siguranta veti beneficia de sfaturi pertinente din partea domnilor avocati.Va doresc sa reusiti...:luck: sa va "cistigati dreptatea"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi o fapta prescrisa daca plangerea a fost depusa in ultima zi? alinaiamandache alinaiamandache Buna ziua, Vroiam sa cer anumite pareri legate de cazul meu.Povestea pe scurt e ca in urma unei vizite la un restaurant Mcdonalds m am ales cu buricul ... (vezi toată discuția)
Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna ziua! La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu ... (vezi toată discuția)
Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ''toata lumea stie cum e politia''! victimapolitie victimapolitie Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist... A venit nervos la mine si mi-a zis \\\\\\\\"ma faci corupt?\\\\\\\\" eu nu l-am facut ... (vezi toată discuția)