avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS si CASS in cazul asociatului unic ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS si CASS in cazul asociatului unic ?

Ce contributii (CAS, CASS, etc) sunt obligat sa declar si sa datorez ca asociat unic si administrator la un SRL, daca nu sunt remunerat nici ca administrator si nici ca asociat unic (nu primesc indemnizatie lunara, nu am incheiat contract de admnistrare). Mentionez ca am carte de munca la un alt SRL. Dar ce se intampla daca voi intra in concediu medical de sarcina si lauzie si pe urma (dupa 126 de zile de concediu medical) cartea de munca mi se suspenda pe un an (pe perioada de crestere copil) ? Sunt obligat sa inchei contract cu CAS si CASS in perioada asta?
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 19:39, 6 Martie 2011
Nu, atat timp cat sunteti asigurata in baza unui contract de munca nu aveti alte obligatii suplimentare aferenta firmei unde sunteti asociat -administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare indemnizatie crestere copil Mariii Mariii Am o societate in care sunt si administrator (singur) si asociat unic. Societatea nu are angajati. Administratorul nu este remunerat de catre societate, nu ... (vezi toată discuția)
Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Ajutor urget asociat unic indemnizatie crestere copil dekko_flori dekko_flori ce fac? am declaratie de asigurare la casa de pensi unde am cotizat mai mult de cele 12 luni prevazute in lege si am nascut pe 15 sept dar nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)