avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pretul maxim pt produs adus prin posta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pretul maxim pt produs adus prin posta

buna ziua
vreau sami procur cite ceva de pe diferite magazine online si mi-a aparut o intrebare:
de la ce pret al produsului cumparat si livrat prin posta eu voi fi obligat sa achit TVA sau alte taxe ?

PS: pt o reglementare concreta in acest sens as fi foarte recunoscator

mersi anticipat
Cel mai recent răspuns: cBooM , utilizator 19:22, 6 Martie 2011
fiind beneficiarul final, veti plati taxele de posta cum le veti stabili de comun acord cu furnizorul respectivelor produse;in ce priveste Tva-il veti plati la valoarea totala facturata.
nu m-ati inteles ..
incerc prin exemplu ..
presupun ca daca cumpar un notebook de 1000$ - platesc TVA (din valoarea totala facturata..)
dar daca cumpar un tricou de 10$ ? la fel platesc shi TVA sau numai pretul produsului + livrarea (eventual, + asigurarea livrarii) ?
daca pt produse ieftine, adica pin la un anumit cuantum, nu se plateste TVA, vreau sa aflu care este acest cuantum ..

cer scuze daca nu ma adresez destul de clar

Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
cBooM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Data livrare chitanta AngelaSimina AngelaSimina buna ziua. Am convenit cu un furnizor livrarea unei marfi. Am platit avans x%. Urmeaza sa platesc restul cand se va livra toata marfa. Pe chitanta figurau ... (vezi toată discuția)