avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... asigurare minima
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

asigurare minima

Daca am un contract de munca de 2 ore cu salarul minim pe economie trebuie sau nu sa platesc o diferenta la casa de sanatate sau la casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 19:34, 6 Martie 2011
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu 6 ore ovidiu4141 ovidiu4141 Buna ziua,lucrez la o gradinita cu carte de munca,dar numai 6 ore,cu toate ca eu lucrez 8 ore,intrebarea mea este,pot sa imi platesc darile la Directia Muncii ... (vezi toată discuția)
Angajare bunica ,cu carte de munca ptr crestere copil Diana_Radu Diana_Radu Buna ziua!Dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 2 ani,as vrea ca mama mea(bunica)sa aibe grija de copil dar cu carte de munca daca se poate ... (vezi toată discuția)
Dilema: cass si drepturile de autor+carte de munca LauraDucu LauraDucu Nu mai inteleg nimic! Pe scurt: eu lucrez din 2008 cu Contract Individual de Munca la o firma. Din ianuarie 2010 lucrez SI in alt loc cu Contract de Drepturi ... (vezi toată discuția)