avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere instanta

Buna ziua!
As avea o rugaminte..spuneti-mi si mie va rog ce cerere trebuie sa formulez pentru instanta in cazul unei somatii de plata, in situatia in care debitoarea a platit o parte din datorie. Este vorba de o cerere de completare sau de schimbare a obiectului actiunii?
Daca aveti si modele ca rog sa-mi trimiteti.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters54829 , utilizator 23:00, 3 Iunie 2008
Exact, cerere precizatoare, insotita si de dovada platii; copie dupa ordinul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura oug 119/2007, fara contract anjinsan anjinsan Buna Ziua, O societate A livreaza marfa catre o alta societate B. Ulterior, societatea B nu isi mai achita datoriile. Pentru a rezolva litigiul pe cale ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata poate fi utilizata pentru recuperarea unor sume pana la un anumit nivel? ContSters89081 ContSters89081 Exista vreun impediment legal pentru a folosi procedura SOMATIEI DE PLATA, in locul Legii 64 daca este vorba de o suma mai mare datorata pentru neachitarea ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Mihnea Balan Mihnea Balan Sunt persoana fizica si am imprumutat unei alte persoane fizice o suma de bani. Suma nu este prescrisa. Intre mine si sotii imprumutati exista un act olograf ... (vezi toată discuția)