avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea privind inchirierea locuintelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea privind inchirierea locuintelor

Ce numar are aceasta lege ,in care monitor si data a aparut?
LEGE
PRVIND INCHIRIEREA LOCUINTELOR SI REGLEMENTAREA RAPORTURILOR DINTRE LOCATORI SI LOCATARI
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:08, 29 Martie 2011
Este vorba de Legea 114 din 1996 actualizata, capitolul III
CAPITOLUL III
Inchirierea locuintelor

[EDITAT - citat inutil]
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Multumesc mult !Imi pare rau ca nu o pot posta.Este intradevar Cap.III din L. 114/1996,dar...totusi altceva.La final scrie ca abroga Cap.III din L.114/1996.
Aceasta este !
LEGE
PRIVIND ÎNCHIRIEREA LOCUINŢELOR ªI REGLEMENTAREA
RAPORTURILOR DINTRE LOCATORI ªI LOCATARI
[EDITAT - citat inutil]
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
llumy a scris:

Ce numar are aceasta lege ,in care monitor si data a aparut?
LEGE
PRVIND INCHIRIEREA LOCUINTELOR SI REGLEMENTAREA RAPORTURILOR DINTRE LOCATORI SI LOCATARI

Nu a aparut. Era un proiect in 2008, dar nu a fost aprobat. Sunt in vigoare dispozitiile din legea 114/1996 referitoare la inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea locuintelor sebiskaa sebiskaa Buna, M-ar interesa sa stiu exact care este legislatia in vigoare care reglementeaza inchrierea locuintelor. Din cate stiu, legea locuintei nr. 114/1996 ... (vezi toată discuția)
Inchirieri Florin Z Florin Z Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: ca persoana fizica am dat spre inchiriere un spatiu unui SC. Primaria locala mi-a dat spre ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament (spatiu locativ) unei firme TTina TTina Un apartament din bloc a fost inchiriat de catre proprietarul lui unei firme, fara a cere acordul asociatiei de proprietari si pe cel al proprietarilor ... (vezi toată discuția)