avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pronuntare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pronuntare

In cat timp se primeste raspuns la un dosar aflat in pronuntare.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 00:55, 7 Martie 2011
Vedeti intai solutia la condica a doua zi dupa pronuntare .Sentinta se comunica la domiciliu in timp de 30-60 zile.
Solutia data in prima instanta se poate vedea si pe site-ul acesteia daca partea interesata nu a avut rabdarea sa auda pronuntarea din acea zi. Altfel, hotararea judecatoreasca se comunica partilor interesate in cel mult 30 de zile, asa cum este prevazut in Codul de procedura civila!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cat de repede se afla solutia intr-o somatie de plata ContSters57430 ContSters57430 buna ziua am incheiat un contract de consultanta cu o avocata pentru un set de dosare cu somatii de plata. termenul de judecata a fost pe 27 martie 2009. ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Fanel40 Fanel40 Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)