avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii poprire salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

poprire salariu

Sunt in proces cu o instituite asupra unui proces verbal de contraventie . Instituita respectiva a trimis procesul verbal de contraventie la fisc , si nu a asteptat 15 zile - perioada pentru contestatie. La fisc, acest proces verbal de contraventie a fost constituit ca titlu executoriu. Desi am instiintat Directia de finante asupra faptului ca am contestat acel proces verbalo de contraventie, si am depus actele doveditoare, Directia de finante a trimis adresa instituitei unde lucrez pentru a face poprire pe salariu pentru suma prevazuta ca amenda.
Cat este de legal aceasta poprire? Ce cale legala am de a impiedica aceasta poprire? Metionez ca in data de 11.03.2011 am recurs in acest proces
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 10:17, 7 Martie 2011
cum ati instiintat? ati depus un certificat de grefa?
inainte de poprire nu ati primit o somatie?
poprirea in cazul dvs. este abuziva si ar trebui contestata in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor giulia1973 giulia1973 Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor, (titlu executoriu care are ca obiect in proportie de 95% onorariul respectivului ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)