As dori un sfat la urmatoarea problema: sunt casatorita si intentionez sa cumpar o casa cu bani proveniti din vanzarea unor apartamente propietate personala dobandite inainte de casatorie. Cum sa procedez ca in cazul unui divort ipotetic (si nesperat) sa nu se produca partajul imobilului cumparat, deoarece toti banii sunt proprii, si totusi pe actul de propietate al imobilului sa figureze si numele sotului?asa e frumos. Multumesc
In situatia data, faceti plata dintrun cont personal,unde aveti banii din vanzarile anterioare, iar dovada calificarii ca bun propriu se va face in cadrul procesului ipotetic de partaj, avand in vedere ca la acest moment va figura si sotul pe actul de proprietate.
Partaj
lore33
Buna seara! Am si eu cateva intrebari ptr dvs, daca imi puteti raspunde va multumesc anticipat. Sunt intr-o relatie de 5 ani si doresc sa ma casatoresc, detin ... (vezi toată discuția)
Partaj divort
teodosie113
Doresc sa instrainez o mostenire. In urma vanzarii intentionez sa cumpar o alta proprietate. Sunt casatorit si vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru a nu ... (vezi toată discuția)