avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare grad III
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare grad III

Cu ce articol din Codul Muncii se inchide un contract de munca de drept in baza Deciziei de pensionare grad III (are drept de munca cu jumatate de norma) dar angajatorul nu doreste sa continue contractul de munca.
Am in vedere Legea 49/2010 care modifica art. 56 lit. d). - care prevedea incetare de drept si pentru invaliditatea salariatului pe langa alte cazuri de pensionare ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:18, 7 Martie 2011
1. Puteti sa-i incetati CIM cu art.56d din Codul muncii, nu se va supara nimeni.
2. Modificarile din noul proiect al Codului muncii vor repara aceasta omisiune a legiuitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul iii spiruharet spiruharet 1. [b] In cazul unui pensionar gradul III de invaliditate, am obligatia de a-i pastra postul, si daca exista aceasta posibilitate cat timp?[/b] 2. [b] La ... (vezi toată discuția)
Incetare cim ContSters113077 ContSters113077 Buna ziua, avem un salariat care a primit decizia pentru pensia de invaliditate. D-na dinaintea mea de la RU mi-a spus sa-i inchid cartea cu art. 55b, asa ... (vezi toată discuția)
Decizia de incetare a cim? nicole71 nicole71 Buna ziua? Sunt interesata care este opinia specialistilor in dreptul muncii referitor la situatia contractelor de munca ale salariatilor care au depus dosarul ... (vezi toată discuția)