avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pal transformat in vestiar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pal transformat in vestiar

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: s-a cumparat o bucata de pal melaminat ( si mai multe accesorii : suruburi, yala etc.) pentru a se confectiona din el un vestiar cu mai multe dulapioare. Cineva a confectionat aceste dulapioare dar nu s-a platit manopera sau alta cheltuiala , eu nu beneficiez de nici un act in afara de factura de intrare pal si bonul de casa cu care s-a achitat factura. Cum as putea inregistra in contab. aceasta factura tinand cont ca eu beneficiez de aceste dulapioare( ex. 10 buc.) rezulate din 1 buc.pal melaminat. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: andrei44 , utilizator 22:47, 7 Martie 2011
Faceti un deviz cu toate cheltuielile facute pentru confectionarea dulapurilor, inclusiv manopera daca s-a facut prin forte proprii (cu oameni din firma adica)+ cheltuielile cu contributiile sociale si apoi dulapurile le inregistrati pe baza procesului verbal de asamblare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi material mobila ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Se da urmatoarea situatie? O farmacie cumpara de la un depotim material de 6.000 de lei pentru mobila. Are o factura de manopera de 500 de lei. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bonuri in decont andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua, Am primit spre decontare un bon reprezentand piese pentru masina si manopera in valoare de 50 ron, insa bonul nu este fiscal ci este un bon de ... (vezi toată discuția)
Conciliere proces recuperare creante silvia_calistru silvia_calistru Buna ziua tuturor, Am apelat la acest forum pentru a cere ajutor in rezolvarea unei probleme atat contabile cat si juridica, pe care nu stiu cum sa o ... (vezi toată discuția)