avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi o fapta prescrisa daca plangerea a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi o fapta prescrisa daca plangerea a fost depusa in ultima zi?

Buna ziua,

Vroiam sa cer anumite pareri legate de cazul meu.Povestea pe scurt e ca in urma unei vizite la un restaurant Mcdonalds m am ales cu buricul degetul aratator de la mana dreapta retezat.Mai precis degetul a fost retezat intr un scaun intre partea sezutului si a scheletului metalic in incinta restaurantului.Scaunul cu pricina nu era prins in suruburi cum trebuia.Am fost operata si au urmat saptamani de dureri si nopti nedormite.Mi au fost acordate 21 zile de medical din care 15 lucratoare.Mi am scos un certificat medico legal pentru a cere despagubiri din partea resturantului.Am fost contactata intr un tarziu de catre reprezenatii restaurantului in vederea unei intelegeri pe cale amiabila.Oferta lor a fost extraordinar de mica,spunandu mi se chiar pe un ton ironic ca pretentiile mele se rezuma in mare parte la daunele morale iar in Romania daunele morale nu sunt atat de luate in seama precum in alte tari. Dupa acesta inatlnire am refuzat ofera lor si am apelat la serviciile unui avocat.Am aflat ulterior ca o plangere trebuie depusa in 2 luni de la data incidentului(atunci am inteles de ce reprezentantii firmei McDonalds au amanat pe cat de mult posibil o inatalnire face to face).Acum am trimis actele avocatei dar aceasta va fi nevoita sa trimita plangerea in ultima zi.Intrebarea mea este:Credeti ca fapta poate sa fie prescrisa datorita faptului ca plangerea a fost depusa in ultima zi?Tin sa mentionez ca din punct de vedere medical nu am avut voie sa parasesc locuinta 2 saptamani din cauza temperaturilor scazute care puteau sa mi cauzeze complicatii.Acest lucru a inatarziat emiterea certificatului medico legal.
Cel mai recent răspuns: Vili Rupa , Consilier juridic 22:54, 18 Martie 2011
=D> CAUTATI PE GOOGLE CU NUMELE MEU SI VEDETI,SI NU ESTE CORECT SA FI BATUT SI LEGAT IN LANTURI SI DUPA SA FI PLATIT IN BANI?
rupavili a scris:

=D> CAUTATI PE GOOGLE CU NUMELE MEU SI VEDETI,SI NU ESTE CORECT SA FI BATUT SI LEGAT IN LANTURI SI DUPA SA FI PLATIT IN BANI?

Mediatizati cazul ! Nu s-a intamplat in timpul comunistilor ci dupa...Stiu ca nu e cazul sa dau sfaturi, dar exista sanse acolo unde medicii erau neputinciosi....Nu renuntati nici in lupta cu boala...::belay:
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
avvalentina, utilizator
=D> DACA VRETI SA-MI DATI MAI MULTE DETALII SUNATIMA LA NR.0721758747.
=D> AM LUPTAT 12 ANI,ACUM AM REVIZUIREA ,VREAU SA MI SE DEA ACHITAREA,DACA NU MI SE DA DREPTATE,PANA ACUM AM JUDECAT CU PIXUL PE HARTIE,VOI JUDECA CU LASERUL SI VOI FACE DIN APA FOC.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale ContSters183027 ContSters183027 In situatia unui accident rutier, ce cauzeaza o stare vegetativa victimei, pe langa daunele morale si despagubirile cuvenite victimei, ar avea parintii ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, parte vatamata in proces penal mandy12 mandy12 Buna ziua In data de 15 noiembrie, fiica mea in varsta de 18 ani, fiind pasagera intr-un autoturism care a parasit soseaua, din vina soferului si a cazut ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pt lovire emil00099 emil00099 buna ziua !am dubla fractura de maxilar <in urma unei lovituri cu o bara metalica>si azi am fost la iml pt certificat care am inteles ca este gata in ... (vezi toată discuția)