sotul meu a avut un accident de munca in portul Cta la sc canal sevice joi 03.03.2011 ora ~20-21 de o parama a altui vapor in timpul caid el isi facea treaba lui fracturadu-i mandibula in doua locuri si trantidu-l la pamant incontient, dus la spital cu Smurdul fara alcoolemie la analize si cu traume la cap dovada tulburari ale mamoriei si a tomografului facut de 2 ori, doctorii neurologi spun ca nu are pb-me iar doctora de la OMF (BMF) spune ca nu pote face tot ce trebuie la mandibula di cauza pb-lor neurologice. Eu am fost anuntata dupa ce el a fost deja internat, cei de la munca nu au luat legattura cu mine sa intrebe de viata lui....si eu ce sa cred,,,va rod invatati-ma
Formulati o plangere la politie pentru vatamare corporala , sau ,poate s-a deschis deja un dosar penal. Cautati la politie si urmariti cauza. Dupa ce isi va reveni se va face o expertiza medico-legala asupra vatamarilor produse precum si o expertiza la fata locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului.
Mesaj reeditat
@ corny39
Data post: Luni, 7 Martie 2011, 20:16
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect am uitat sa mai spun...
azi vroia sa-l externeze, dar nu am fost de acord, maine o vor face....
nu am nevoie de banii lor ma deranjeaja ca doctorii mi-l trimit acasa ....el nu este bine , i-au facut tratamentul pe care l-am luat eu in urma retetelor lor, vor ca accidentul sa iasa curat, fara probleme si pacientul sanatos tun asta pentru ca a pus suflet si devotat muncii incarcand sa-i indrepte catre bine si pe cei de pe langa el in favoarea firmei. Nu pot sa cred!!! N-a fost vina nimanui o simpla intamplata dar indiferenta lor, necolaborarea doctorilor si starea lui.......
cei care veti citi si v-ati pune in situatia mea ce ati face, cum ati proceda!?
Sunt disperata din cauza sotului si tatal copilului meu!!!
Concediu medical
simgab
Buna ziua
Datorita profesiei extrem de stresante si galagioase, din noiembire anul trecut am adus la cunostinta medicului de familie ca imi este foarte rau(nu ... (vezi toată discuția)
Apt conditionat
Doina Elena
La angajare a prezentat apt - lucrator comercial (F).
Dupa 2 ani, avand unele perioade mai mari prin concedii medicale, i s-a cerut fisa de aptitudine de la ... (vezi toată discuția)