avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca dupa pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca dupa pensionare

Cum trebuie procedat in cazul cand o farmacista iese la pensie pentru limita de varsta , dar va continua sa lucreze in farmacie ca salariat? se face intrerupere la contractul de munca in ziua in care vine decizia de pensie? si in acceasi zi se face reangajarea ? sau nu mai este nevoie de intreruperea contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 09:51, 8 Martie 2011
Contractul de munca inceteaza de drept atunci cand se constata indeplinirea conditiilor pentru pensionare. Sfatul meu e sa emiteti decizie de intrerupere si in aceeasi zi sa incheiati un nou contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa pensionare mai pot lucra Vykynyky Vykynyky Lucrez la o societate comerciala Anul acesta am dreptul sa ies la pensie pentru limita de varsta si vechime de peste 35 ani Mai am dreptul sa lucrez la ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)