avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord cu minor

buna seara.am ajuns la o intelegere cu sotul sa divortam de comun acord iar minorul sa-mi fie incredintat?cum procedez?multumesc anticipat
Depuneti actiune de divort la judecatorie,prin acordul ambilor soti,semnata de ambii soti,in care veti mentiona faptul ca ati ajuns la o intelegere in ceea ce priveste incredintarea minorului unuia dintre soti,urmand ca celalalt sot sa plateasca pensia de intretinere in cuantum de pana la 25% din veniturile sale nete.
La primul termen va prezentati amandoi,aratati instantei ca ati ajuns la o intelegere si atat.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord leeadar leeadar cerere pentru divort de comun acord trebuie semnata cand se preda presedintelui jud. de ambii soti,trebuie sa fie prezenti amandoi sau divortul e inaintat de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bcfbmv bcfbmv Spuneti-mi va rog , cat este marja pentru plata pensiei alimentare pentru un copil si daca se tine cont si de alte datorii care le are cel ce trebuiesa sa ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere! oana_alexandra oana_alexandra Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In anul 1998s-a pronuntat divortul , iar minorul a fost incredintat mamei , stabilindu-se o pensie de intretinere de 20% din ... (vezi toată discuția)