avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere casa pe alt nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere casa pe alt nume

Deoarece parintii mei au probleme cu bancile si risca ca in viitorul apropiat sa fie executati siliti vreau sa le trec casa de pe numele lor pe al meu, ca aceasta sa nu mai poata fii executata.
Ce modalitati exista pentru ca imobilul sa fie inatacabil de vre-o institutie bancara dar sa presupuna costuri cat mai reduse?
Mentionez ca suntem 2 copii, dar nu se pune problema sa ne atacam unul pe altul in instanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:59, 6 Octombrie 2012
tranzactia va fi pusa sub semnul intrebarii si bancile vor putea solicita desfiintarea contractului de vanzare-cumparare daca vor demonstra ca intentia dvs. a fost de a asigura insolvabilitatea beneficiarilor de imprumut bancar, aceasta fiind o tranzactie nelegala si imorala, in acelasi timp.
ca avocati, nu va putem sfatui sa urmati un astfel de demers, ci sa cautati o alta solutie: eventual, o modalitate de a RESTITUI sumele de care ati beneficiat.....un nou job, mai bine platit, pt. toti membrii familiei dvs., aici sau oricunde in lume....., asa cum fac alte cateva zeci de mii de romani.:(
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
Doinita Stingaciu, Avocat
as avea si eu o intrebare..
numele apartamentului in care stam e trecut pe numele mamei de fata si desi au trecut 25 dew ani de la casatorie inca nu a trrecut apartamentul pe numele de familie obtinut in urma casatoriei...
pentru a face acest lucru unde trebuie mers? la notar? sau undeva pe la primarie?
Daca mama l a achizitionat inainte de a se casatori este bun propriu si e firesc sa fie trecut asa. Doamna face dovada cu certificatul de casatorie si buletinul ca este proprietara in acte a apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Florinboc Florinboc intrebare , in timpul casatoriei mele cu fosta sotie parintii meu mi-au cumparat un apartamnet cu 2 camere din banii proveniti din vinzarea unui teren ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, spuneam intr-un mesaj anterior ca locuiesc in apartamentul ... ozana.cos ozana.cos Buna ziua, Spuneam intr-un mesaj anterior ca locuiesc in apartamentul sotului meu, apartament care este jumatate al lui si jumatate al fratelui lui. Acum, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soacra mea doreste sa treaca pe numele sotiei si fratelui ... MrMarketing MrMarketing Buna ziua, Soacra mea doreste sa treaca pe numele sotiei si fratelui ei cate un etaj din casa, astfel incat fiecare sa devina properiatar pe partea lui. ... (vezi toată discuția)