avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite si taxe

Daca nu am platite toate impozitele la Primarie,este posibil sa nu mi se elibereze o adeverinta pentru schimbarea buletinului???

Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: calauz , utilizator 09:13, 10 Martie 2011
Despre ce adeverinta este vorba? Serviciile publice de impozite si taxe nu elibereaza adeverinte, ci certificate fiscale. Cu toate acestea, nu este necesar certificatul fiscal la eliberarea cartii de identitate. Daca va este solicitat totusi, nu veti obtine un certificat fiscal fara sa platiti impozitele la bugetul local.
este vorba despre o adeverinta ce trebuie eliberata de la primarie,nu stiu exact despre ce fel de adeverinta este vorba!!!stiu doar ca trebuie o adeverinta de acolo,inca nu l-am schimbat...in august urmeaza si vreau sa ma interesez de pe acum!!!
Multumesc!!!
Da intr-adevar primariile pot solicita plata impozitelor restante, conform codului fiscal, ar fi bine sa verificati despre ce restante este vorba, eventual sa platiti esalonat din respectivele restante.Obligativitatea platii este doar in cazul certificatului fiscal, in rest poate fi o solicitare pe cale amiabila, sau legal executarea silita, in cazul neplatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura/ adeverinta fiscala ComanSorin ComanSorin Buna ziua! Am tot \"rasfoit\" forumul in speranta ca nu va mai fii nevoie sa deschid o discutie noua despre ajutorul la incalzire dar din pacate nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta rol stefan_claudia stefan_claudia Buna ziua, am fost azi sa iau o adeverinta de rol pentru dezbaterea succesiunii, iar doamnele de la primarie mi-au spus ca nu-mi elibereaza actul, pana nu ... (vezi toată discuția)