avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... eliberare adeverinta rol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

eliberare adeverinta rol

Buna ziua, am fost azi sa iau o adeverinta de rol pentru dezbaterea succesiunii, iar doamnele de la primarie mi-au spus ca nu-mi elibereaza actul, pana nu platesc la zi impozitul. Exista vreo lege in acest sens, in care sa ma santajeze practic sa platesc impozitul, ca sa intru in posesia actului? Ce pot face in acest sens, legal ?
Ei va prind pe acolo de fiecare data cand aveti nevoie. Pentru acest lucru va santajeaza. Legal nu este.
Poate sa va dea o adeverinta din care sa rezulte ca figurati in rolul fiscal cu urmatoarele bunuri ... si aveti restante la buget de ... lei.
Multumesc pentru raspuns! Ma gandeam si eu la fel. Si notarul mi-a spus ca il intereseaza doar rolul, nu datoria. Pot sa fac ceva in acest sens, ca sa scap deocamdata, de plata impozitului? Suma e cam mare si nu stau prea bine cu banii.
Nu, de platit, trebuie sa platiti impozitul, la zi, altfel, nu va da certificat fiscal, si este nevoie de el pentru succesiune.
Referitor la ROL, solicitati in scris, avederinta respectiva, neuitand totodata sa faceti cunoscut ca aceasta solicitare, este totodata si plangere prealabila, in cond. legii nr.554/2004. Sunt obligati sa va dea acea adeverinta!:)
Pertinenta precizarea cu inadmisibilitatea datorii-eliberare document de catre autoritatea fiscala
Va revine obigatia ,prioritar achitarea restante si ulterior interese proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj la primarie? gigelas gigelas O persoana,X,a depus o cerere la Primaria localitatii de domiciliu. Solutionarea acesteia,a fost conditionata de achitarea unor datorii fata de Primarie. ... (vezi toată discuția)
Succesiune, restante la intretinere CYBORG CYBORG Buna seara! acum vreo 2 luni am dat,la notariat, acea declaratie de acceptare a mostenirii(mama mea a decedat in 6 august 2015, si sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit, dat in arenda si impozitele aferente. DiMtopia DiMtopia Bunicul sotiei mele are un teren agricol in zona Glodeanu Silistea. Dansul a murit in 2002 si nu s-a facut succesiune. De atunci au decedat sotia acestuia si ... (vezi toată discuția)