Am o intrebare va rog, daca instanta decide sa se plateasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor ( facultatea) dar nu mai mult de 25 ani, pana cand se plateste pana se termina studiile sau pana se implineste varsta de 25 ani?
buna ziua!
Daca termina acum ,imediat dupa ce a luat ultimul examen sa-si ia o adeverenta prin care sa teste ca este absolventa si sa incerce sa se inscrie acum la masterat daca se poate si atunci curge un continuare pensia de intretinere.Consider ca cel care o datoreaza,are atata omenie sa se achite de aceste obligatii,umane,familiale ,legale, etc
Cel mult inseamna ca daca are 25 (sau 26) ani si inca este la studii, nu mai are dreptul la pensie
Si daca a terminat studiile dar are sub 25 (26), deasemenea nu mai are drept la pensie.
Daca nu e bine ce zic, va rog sa ma corectati.
Si vin si eu cu o intrebare: pentru ca un angajator sa faca poprire pt pensie alim. este suficienta remiterea comunicarii facuta de Judecatorie la o firma unde a lucrat anterior angajatul; sau e nevoie de o noua Comunicare facuta de Judecatorie , la cerere persaonei care beneficiaza de pensie?
Pensie alimentara
Urichianu
baiatul meu implineste 25 ani pe 11.04. 2013. Anul acesta a terminat facultatea si ar dori sa continue studiile si la masterat. El primeste lunar o pensie de ... (vezi toată discuția)