avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am o intrebare va rog, daca instanta decide sa se plateasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor ( facultatea) dar nu mai mult de 25 ani, pana cand se plateste pana se termina studiile sau pana se implineste varsta de 25 ani?
Nu, nu trebuie. Elementele esentiale ale popririi sunt datele debitorului din actul de poprire, ale creditorului, tertul poprit putandu-se schimba.
Temei legal: art. 455 Cod procedura civila.

:offtopic: Va rog sa nu mai citati mesajul anterior, e redundant. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major caloian caloian Platesc copilului o pensie alimentara ,lunar,suma ce se opreste pe statul de plata cf.unei hotarari judecatoresti din 2009.Numai ca fata a terminat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Urichianu Urichianu baiatul meu implineste 25 ani pe 11.04. 2013. Anul acesta a terminat facultatea si ar dori sa continue studiile si la masterat. El primeste lunar o pensie de ... (vezi toată discuția)