avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat cu suspendare - mai execut ceva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat cu suspendare - mai execut ceva?

In anul 2008 am fost judecat pentru uz de fals si delapidare si am primit un an jum cu suspendare iar in anul 2010 mai exact pe data de 20 11 2010 am condus masina personala avand permisul retinut pentru 90 de zile si mi sa facut dosar penal Intrbarile mele sunt ce mi se poate intampla si cum sa pot face sa nu ajuns la puscarie
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 08:03, 9 Martie 2011
Sunteti in termenul de incercare. Asa ca daca veti fi condamnat pentru a doua fapta veti merge la inchisoare. Luati un avocat.
foarte foarte mici.
la dosarul cu conducerea fara permis va fi depus si cazierul dvs si va atarna foarte greu.
Buna seara! In opinia mea, singura solutie ar fi aceea sa obtineti achitarea pentru infractiunea prevazuta de art 86 al 2 OUG 195/2002, de conducere fara permis. Desi este greu de retinut ca si aparare, puteti incerca sa abordati teza lipsei pericolului social, avand in vedere ca posedati cunostinte si aptitudini de conducator, avand permis, desi acesta era suspendat, deci nu prezentati un pericol atat de ridicat, incat fapta, sa prezinte gradul de pericol social concret pentru a fi infractiune. Puteti spera, depinde si de instanta si avocat.
Incercati sa va angajati de urgenta avocat si sa va apere cat se poate de bine.
Poate aveti norocul sa nu fiti trimis in judecata.Teza sustinuta de domnul avocat mai sus se poate incerca inca din faza de urmarire penala.
Corect, cu toate ca este cam tarziu, urgent angajati un avocat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat cu suspendare savarseste o alta infractiune Valentin15081984 Valentin15081984 As avea si eu o problema ,daka binevoiti sa imi raspundeti....anul trecut am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru conducerea pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)
Cum scap de cazier? mobutu mobutu am fost oprit de politie cu numerele expirate la masina si cu permisul suspendat.am mai postat in urma cu cateva saptamani dar atunci nu am realizat gravitatea ... (vezi toată discuția)
Prins fara permisul de conducere al3x123 al3x123 Am fost si eu prins cu permisul suspendat .....nu am antecedente nu am fost baut am avut toate actele la masina , nu am depasit viteza legala, care sunt ... (vezi toată discuția)